eilasfoton.tumblr.com

JUST NU TYCKS DET INTE GÅ ATT FÅ TILL LÄNKAR PÅ BLOGG.SE MEN DET ÄR BARA ATT KOPIERA LÄNKARNA OCH SÅ HOPPAS VI ATT JAG SNART HAR FIXAT SÅ ATT LÄNKARNA FUNGERAR SOM VANLIGT, PUSS.
 
Ja jag tycks ju ha givit upp den här bloggen helt och hållet, bloggandet är något jag tycks ha väldigt svårt för, men tumblr däremot har jag desto lättare för, visst är väl det också en blogg men jag har i alla fall tre sådana som alla är mer aktiva än denna.
Jag har no.1 eilaandersson.tumblr.com där jag mest bara rebloggar allt som jag tycker är skönt och tilltalar mig på ett eller annat vis. 
 
No. 2 chillpillinaveln.tumblr.com där jag rebloggar allt som inspirerar mig inom surf, skate, and that kind of shit. Sådana bilder som får mig att må bra helt enkelt. 
 
Slutligen no.3 eilasfoton.tumblr.com där jag enbart lägger upp mina egna bilder, den är relativt nystartad och jag har inte heeelt nöjd med den än, men jag har i alla fall lyckats få till funktionen att kunna klicka på bilderna för att få dem större och sedan även kunna bläddra mellan bilderna i större läge, men än är jag inte helt nöjd det går alltid att förändra och förbättre. Nu är det alltså eilasfotonsom gäller istället för den här bloggen, eller jag har självklart kvar denna och kanske publicerar något här ibland men mest är den kvar för minne och OM jag kanske i framtiden vill ta upp det här "typiska" bloggandet. Tack för mig! 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp