Svalbard?

Min far har vart på svalbard en och en halv vecka och lånade då med sig min kamera. Om jag ska vara helt ärlig så hade jag inga förväntningar på bilderna då han i princip aldrig hållt i en kamera och hans mobilbilder är helt suddiga och ofta med ett finger i bilden. Dessutom säger han själv "att fota för mig är att trycka på en knapp" (han menar att han inte kollar efter några motiv eller ens kollar hur bilderna blir). Så ja det är kanske inte så konstigt att jag inte hade några förväntningar, men se! han fick till några bilder ändå! Visserligen var det ganska många suddiga och så men några lyckades han ju med! 
 
De åkte en turbåt till svalbard och stannade här och var för att gå i land, men under andra dagen så hade de haft ett riktigt oväder och de flesta hade bara legat i sina hytter och mått illa, och under detta oväder så har min kamera ramlat i golv och nu är den trasig. Så just nu är min far på foto a bild som ligger här i Falun för att höra exakt vad som är fel och om det är någon idé att göra något åt det. 
Tills vidare blir det inget mer fotograferande för min del, vi får se om det löser sig, annars hade jag ändå tänkt köpa mig en ny kamera i slutet av sommaren. Så vi hörs när vi hörs! 
Allmänt | |
Upp