FOKUS

Fick kameran att fokusera lite idag! Dock är inte jag lika fokuserad på matten.
 
Tänker fortsätta på det negativa spåret, måste få ur mig det någonstans! Gav upp hoppet om tvn tillslut så nu ser mitt skrivbord ut som ovan, ska i alla fall få upp lite bilder ovanför så får det duga sedan.
 
Till det som gör mig frustrerad: har vart hos tandläkaren idag för att jag skulle kolla upp min kind som är svullen och öm. Hamnade hos en läkare som inte kunde med apparaterna så han fick hämta en sköterska. Efter en massa mek så konstaterade de att det kan vara en visdomstand som krånglar men det är det nog bara en förkylning jag hade för tre veckor sedan och att jag skulle gå till vårdcentralen istället. Så jag och pappa gick dit, satt och väntade i två h för att få höra samma sak. Allt blev dock bara värre efter det att de klämt och mejslat med sina verktyg fick jag mer ont och blev även svullen inne i munnen, vilket jag inte var innan, Faluns sjukvårdvård alltså <333333. 
 
Nu måste jag fokusera på matten ett tag (som jag räknar rätt på varje uppgift utan att egentligen veta vad jag gör....) och lovar att inte uppdatera något mer förren jag har något positivt att komma med, hej! 
 
Allmänt | |
Upp