Livet

Det rullar på, man kommer in i vanorna, både de onda och goda. Skolan tar upp dagarna och tröttar ut mig. Tar mig hem, äter, tar en liten tupplur. Vissa dagar en halvtimme, andra 4 timmar. Äter lite mer, kollar på tv / pluggar och sover. Repeat.
 
Försöker klämma in lite träning ibland, skiter i det ibland. Imorgon kan jag verkligen inte skippa det då jag ska träna med Julia, och har bokat pass och dessutom berättat för ca hela världen. 
 
Skolan då? Den är rätt tråkig än så länge. Vi har inte fått våra datorer och "det kan vi inte göra utan era datorer" får vi höra ca varje dag. Media Lektionerna är ganska basic, vi har liksom inte fått några "riktiga" uppgifter än eftersom vi inte kan spara något arbete. Snart blir det väl bättre, bara vi får våra datorer. Så då hoppas jag på roligare uppgifter och roligare bilder! 
 
Och något helt annat då:
Vad fan är en fotoblogg UTAN foton? Jadu? jag frågar blogg.se det samma, för det vill verkligen inte gå att ladda upp foton från min dator just nu. Så helt plötsligt fick jag lov att fylla ut den med sånt jag inte alls ville från början, enbart text. Men jag återkommer väl när det går att ladda upp bilder igen. HEJ! 
Allmänt | |
Upp