Funderingar

Har lite funderingar gällande bloggfronten. Funderar tex på att förändra designen lite, då jag inte känner mig helt bekväm med den, och dessutom känns den väldigt sommrig, även om det kanske inte känns som det riktigt så skulle jag nog säga att det är vinter nu. Ska nog snacka lite med min pojkvän (känns jätte konstigt att både skriva och säga så, kallar honom alltid Martin!) om han har lust att hjälpa mig, då han faktiskt går en webbutvecklingskurs. Tror att jag kanske tycker att det blir roligare att hålla på om jag får en design som känns mer "jag" och jag kan känna mig bekväm med. 
 
Sedan funderar jag även på en årsresume, som de flesta bloggare börjat göra nu. Tycker det är mysigt och då kanske man kan få lite mer inblick i mitt liv. Men då är frågan om jag har lust att lägga ut mobilbilder, för under flera av de betydelsefulla händelserna som jag varit med om det här året har jag glömt eller helt enkelt inte fått haft kameran med mig. Jaja, vi ska se vad jag kan skrapa ihop. 
 
Det har blivit lite texter nu, och ja, jag vet att jag kallar detta för en fotoblogg, men jag tycks ha kommit in i lite av en skrivarperiod, vilket jag tycker är rätt posetivt för det betyder att min kreativitet har börjat komma tillbaka lite. Det i sin tur hoppas jag ska leda till mer fotande snart! 
Hörs hej! 
Allmänt | |
Upp