Lucia?

 
Jag har lånat hem ett ordentligt stativ över jullovet, vilket jag självklart var tvungen att prova att fota med direkt när jag kom hem! Å gud vad mycket roligare det blev helt plötsligt! Har en idé i mitt huvud om vad jag vill fota, men det var inte riktigt läge för det idag. Så förhoppningsvis så kan jag fota det under lovet, ses då! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Funderingar

Har lite funderingar gällande bloggfronten. Funderar tex på att förändra designen lite, då jag inte känner mig helt bekväm med den, och dessutom känns den väldigt sommrig, även om det kanske inte känns som det riktigt så skulle jag nog säga att det är vinter nu. Ska nog snacka lite med min pojkvän (känns jätte konstigt att både skriva och säga så, kallar honom alltid Martin!) om han har lust att hjälpa mig, då han faktiskt går en webbutvecklingskurs. Tror att jag kanske tycker att det blir roligare att hålla på om jag får en design som känns mer "jag" och jag kan känna mig bekväm med. 
 
Sedan funderar jag även på en årsresume, som de flesta bloggare börjat göra nu. Tycker det är mysigt och då kanske man kan få lite mer inblick i mitt liv. Men då är frågan om jag har lust att lägga ut mobilbilder, för under flera av de betydelsefulla händelserna som jag varit med om det här året har jag glömt eller helt enkelt inte fått haft kameran med mig. Jaja, vi ska se vad jag kan skrapa ihop. 
 
Det har blivit lite texter nu, och ja, jag vet att jag kallar detta för en fotoblogg, men jag tycks ha kommit in i lite av en skrivarperiod, vilket jag tycker är rätt posetivt för det betyder att min kreativitet har börjat komma tillbaka lite. Det i sin tur hoppas jag ska leda till mer fotande snart! 
Hörs hej! 
Allmänt | | Kommentera |

Lugnet

Jag fick en kommentar om hur det är på Lugnetgymnasiet, och Estet Media. Sveret blev liite för långt, men ändå fick jag inte med allt jag ville ha sagt, så jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg om det. 
 
Ja, jag går då Estetik och Media på Lugnetgymnasiet. Som många säkert läst om i tidningen eller hört om på annat håll, så förekommer trakasserier mot just Esteterna på min skola. Helt ärligt tycker jag att det är pinsamt, och så barnsligt. (Men då ska jag kanske tillägga att jag inte blivit utsatt själv.) Visst, vi kanske kommer till Lugnetgymnasiet och förändrar saker och är oss själva. Men tänk då på att det är en tvångsförflyttning som faktiskt har skett, det är inte vi som valt att flytta till Lugnet, utan det är komunen som vill spara pengar. Därav tycker jag att det är pinsamt att det ska gå ut över oss, för att vi är oss själva.
 
Med flytten kom även annat kaos. Det blev mycket som inte stämde, schemakrockar, försening av datorer, brist på salar och dylikt. Två lärare för min klass har blivit sjukskrivna så det blev några få håltimmar, men tack vare våran underbara klassföreståndare Glen (som egentligen inte ens är utbildad lärare) så löste det sig snabbt för oss. Men som jag har förstått det så har inte alla fått den lyckan. Mina två lärare som blivit sjukskrivna är inte de enda som försvunnit, och det är riktigt synd då många har fått massor av förlorade lektionstillfällen. Vissa kanske tänker "åh va skönt med hål!" Men när du haft 5 håltimmar i veckan är det inte så jävla roligt längre.
Det springer även runt byggarbetare och det har de gjort hela hösten nu, det gör också sitt, min skola är som en liten byggarbetsplats. Men jag tror att saker och ting har börjat lösa sig nu, annars hoppas jag verkligen att det gör det till nästa termin!
 
Men annars tycker jag att vi har haft tur, vi har fått väldigt många riktigt bra lärare och min klass har börjat prata mer vilket gör att det blivit mycket roligare (innan höstlovet började jag fundera på att börja på NTI, tur att jag inte gjorde det säger jag nu)! Vi gör mycket roligt och jag som knappt märkt av "bråket" mellan Bygg/El och Estet tycker att det börjar bli en bra stämning på Lugnet. 
 
Enligt mig är Lugnet bra, och om någon som läser detta funderar på att välj någon Estet inriktning så tycker jag inte att man ska tveka, visst, allt är inte felfrit, men å andra sidan, är någon skola / linje det? Det negativa måste lösa sig till nästa år, och vi jobbar alla på att bygga upp en bra stämning på skolan. Om det finns intresse av att veta mer om just Media så kommentera så kan jag skriva om det senare!
HEJ! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp